FALAFEL MOUNI

FALAFEL MOUNI Alle gerechten zijn 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2502 beoordelingen
27 sep 2021 om 13:45 heel erg koud. In de broodje zat heel veel vreemde dingen. Direct weggegooid. zonde!! zo ben ik niet gewend van Mouni!! Contact gezocht via de contactformulier maar ze hebben nog niet gereageerd!!
27 sep 2021 om 9:03 Bijna 2 uur moeten wachten op het eten wat toen ook niet meer zo warm was.
27 sep 2021 om 0:26 Bijna 2 uren moeten wachten op de bestelling. De bestelling was niet compleet,alle sauzen en salades ontbraken. Het eten was niet lekker. Wij bestellen hier nooit weer
26 sep 2021 om 22:47 Heerlijk !
25 sep 2021 om 20:57 Deze keer weer prima.
25 sep 2021 om 10:52 2 keer kapsalon besteld. Als je dochter het eerder op heeft gegeten dan jezelf dan weet je genoeg.
25 sep 2021 om 8:39 2,5 uur moeten wachten…. Ze waren telefonisch niet bereikbaar
24 sep 2021 om 21:34 Dik 1,5 uur moeten wachten op de bestelling. Het eten was matig
24 sep 2021 om 20:58 Niet te vreten heb al een beoordeling gegeven SCHANDALIG En je mag best je slechte beoordelingen laten staan dat bespaard hard werkende mensen hun geld kunnen ze beter ergens eten waar het wel goed is
23 sep 2021 om 20:06 Super lekker eten en verbazingwekkend snel bezorgd!
23 sep 2021 om 16:04 Heel erg lekker, en bedankt voor de extra sauzen!
21 sep 2021 om 20:09 Veel te laat bezorgd. En het eten was niet zoals we gewend waren van mouni. Zonde!